ogre & co 

Gyakran Ismételt
Kérdések

Ha bármikor elakadnál, nem tudod a választ vagy egyáltalán csak egy kis ismétlésre van szükséged.

HOGYAN REGISZTRÁLHATOK?

Regisztrálni az applikációban tudsz. Ehhez, be legalább 18 évesnek kell legyél, és rendelkezned kell jogosítvánnyal. A regisztráció során ellenőriznünk kell az email címed, a telefonszámod és a bankkártyádat, ezért kérjük, hogy valós adatokat adj meg. A regisztráció során email üzenetben kapod meg a felhasználónevedet, a jelszavadat és a PIN kódodat. Kérjük, hogy ezeket az információkat jegyezd meg, mert a későbbiekben ezekkel tudod majd a szolgáltatást használni.

CÉGES REGISZTRÁCIÓ

Természetesen van lehetőséged cégként regisztrálnod és munkatársaidat egy csoportban kezelni. Ehhez a regisztrációkor válaszd a céges profil létrehozását. Létrehozást követően pedig kérjük, küldj egy email-t az iroda@ogreco.com címre, hogy a további lépések kapcsán megkereshessünk. ÁFÁS számla iránti igényedet szintén itt tudod jelezni!

MILYEN JOGOSÍTVÁNNYAL LEHET VEZETNI AZ OGREMOBILT?

Legalább AM típusú jogosítvánnyal kell rendelkezzél ahhoz, hogy jogosult legyél a szolgáltatás használatára.

MILYEN BANKKÁRTYÁT LEHET REGISZTRÁLNI?

Az alábbi bankkártyákat tudjuk elfogadni: Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro.

HOL LEHET HASZNÁLNI AZ OGREMOBILOKAT?

A weboldalon, illetve az applikációban zölddel jelzett szolgáltatási területen van lehetőség megkezdeni és befejezni a szolgáltatás használatát.
Felhívjuk a figyelmedet, hogy vannak pirossal jelzett területek is. Ezekre külön szabályok vonatkoznak, amiket kérünk, hogy tarts be. 

MI A TEENDŐ AZ OGREMOBIL INDÍTÁSAKOR?

Az applikációban a kiszemelt ogremobil adatlapját kell csekkold, itt tudod a "BÉRLÉS és FELOLDÁS” gombbal indítani rendszert. A bérlés megkezdésével nyílik a hátsó doboz, itt találod a bukósisakot.

PARKOLÁS

Természetesen van lehetőséged arra, hogy megállj és elintézz gyorsan valamit úgy, hogy nem adod vissza az ogremobilodat a közösségnek. Ehhez a bérlési felületen válaszd a "LEZÁRÁS” funkciót. Ezzel lezárod a motort és a sisaktartót is! Vigyázz, ha értéket hagysz bent, annak biztonságát nem tudjuk 100%-ban garantálni.

Ha véletlenül benne felejtettél valamit, azonnal sajnos nem tudod kinyitni. Kb. 1 percet követően fogod tudni aktiválni a zárakat.

PARKOLÁSSEGÍTŐ ASSZISZTENS

Tudjuk, hogy az indulásnál, a parkolásnál a robosztus kerekek kissé nehézkessé tehetik az ogremobil mozgatását, ezért az elektromotor tolás és húzás esetén bekapcsol, hogy könnyebb legyen a manőverezés. Kérjük, hogy fokozottan legyetek figyelmesek, és legalább az egyik kezed legyen rajta a fékkaron! 

SEBESSÉGVÁLTÁS

Az ogremobil rendelkezik egy piros gombbal a kormány jobb oldalán. Arra szolgál, hogy a te biztonságérzetedhez, vezetési stílusodhoz tudd igazítani az ogremobilod teljesítményét, sebességét. Minél nagyobb "GEAR” fokozatba kapcsolsz, annál lendületesebb, gyorsabb lesz az utazás.

FIZETÉS

A nap végén egy elektronikus szolgáltatás-összesítőt állítunk ki neked, amit a regisztráció során megadott e-mail címre küldünk meg. Ez fogja tartalmazni minden aznapi utadat. A fizetés viszont nem azonnali, lehetőséget biztosítunk számodra, hogy átnézd és az esetleges reklamációdat megtedd (reméljük ilyenre nem fog sor kerülni). 

A tényleges fizetésre a szolgáltatás-összesítő kiállítását követő napon, 12 órakor kerül sor, amennyiben nem volt reklamáció. Ebben az időszakban neked is van lehetőséged kezdeményezni a fizetést: a profilod "pénzügyek" menüpontjában találod a "Számlákat". A fizetésre váró mellett találsz egy fizetés gombot, ezt megnyomva kezdeményezheted a tranzakciót. Előre is köszönjük!

BALESET

Mindenkinek balesetmentes közlekedést kívánunk. Ha mégis történne valami, akkor köteles vagy rendőrt hívni és ha szükséges, akkor a mentőket is. Ezt követően haladéktalanul értesítened kell ügyfélszolgálatunkat a +36 1 444 9110 telefonszámon, amely 0-24 óráig működik és megkapod a további instrukciókat.

MI A TEENDŐ, HA NEM TALÁLOD A KISZEMELT OGREMOBILT?

Kérjük, hogy ebben az esetben hívd ügyfélszolgálatunkat a +36 1 444 9110 telefonszámon!

MILYEN BIZTOSÍTÁSA VAN AZ OGREMOBILOKNAK?

Járműveink kötelező és Casco biztosítással egyaránt rendelkeznek. A biztosítási feltételeket IDE KATTINTVA tudod elolvasni. A biztosítást igazoló dokumentumot a csomagtartóban találod.